Tuesday, February 24, 2009

Design Mac'09


Assalamualaikum N Salam Sejahtera semua... :D...
kali nih bonekalife nak promote design baru dari bonekalife plak.. :P..
bonekalife nak tau gak aper pendapat korang pasal design nih..
so comment2 la k.. jujur la sama ada positif or negatif pun tak per..
tapi kalau boleh comment biar la yang membina k.. :D
Lagi satu bonekalife nak surver korang nak t-shirt nih dalam warna aper plak..
bonekalife asik buat t-shirt warna putih n hitam jer.. nak gak sekali sekala tukar warna lain kan..
so korang rasa aper yang best ye.. cuba2 la comment k...
Setiap comment korang amatlah kitaorang harapkan n hargai...

6 comments:

Anonymous,  February 24, 2009 at 6:18 PM  

sy ske!
lawa2!
kaler kunin pon tapa
tetap lawa!;D

isya_seacliff February 26, 2009 at 11:07 AM  

comell2..ehehe

leh wat suasana meriah kt gig..

ehehe..

visit my blog ya..

Honeyza February 26, 2009 at 1:15 PM  

chantek mcm shaye..kuikui...nice tee..nk satu........:)

nadz,  March 8, 2009 at 11:32 AM  

wakakaka....
buatlaa wane lembut/gelap...
xdelaa sakit mata time org tgk
bile matahari terik... kekeke..

cepahcepah,  March 8, 2009 at 10:45 PM  

huhu:))
smat gak arh..
kalU korg uat dark chOc ok gak pe
erm..
rege satu tees bpe ea?
tade diskaun ke
nga sengkek ma...:,((
na lii jugaaakkk!

Anonymous,  March 24, 2009 at 6:20 PM  

sori la kalo aku komen ni wat ko kecik ati, tp design yg ni x semat, mcm pasar mlm je aku tgk, mybe kalo ko besar kan katun tu, sebesar perut aku, baru nampak kekiutannya kut...lg satu, aku rasa, korg kena ada tema utk tshirt2 korg...just pendapat aku je

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP