Tuesday, March 17, 2009

~Wani Ardy~

Photobucket

Assalamualaikum n salam sejahtera...
Bonekalife kembali.. :D.. kali nih bonekalife nak memperkenalkan sorang lagi artis indie yang bonekalife rasa ada potensi dalam industri musik kita... Kenapa bonekalife kata ada potensi?? Sebab dier ada style dier tersendri n lirik lagu2 dier pun ada makna.. so best la.. :D. Nak tau siapa dia?? Dia adalah wani ardy.. :D..

Siapa itu wani ardy??(bab nih bonekalife pun tak berapa nak kenal sangat.. just a bit from dier nyer profile la ye.. kalau salah maafkan bonekalife ye wani ardy.. :D)
-Kat profile dier tulis dier dari Petaling Jaya, Selangor..
-Genre lagu yang dier bawak folk & akustik
-Dia biasanya perform secara solo.. kadang2 dier angkat gak dier nyer askar(band mates)
-Dia jugak pernah menulis lirik untuk beberapa band.. Iaitu dari band Boneca(Cela & Tunjukkan aku) & Cik Payung(Terbang Sayang)
-Antara lagu2 dier yang best
-Askar
-Teori Lucu
-Orang kecil
-N banyak lagi la.. :D

So.. korang cuba2 la dengar musik dier.. tak rugi pun kan.. kalau best aper lagi.. support dier la k.. :D.. support our local band.. Sama2 kita naikkan lagi dunia music kita.. kalau diaorang yang ada potensi nih naik.. Telinga kita gak best sebab dapat dengar musik2 yang sedap.. tul tak?? :D..

Cakap banyak2 pun tak gunakan?? so korang check sendri la profile dier... www.myspace.com/waniardy

ciau~



Wani%20Ardy
Quantcast

3 comments:

UNKNOWN GiRLz May 18, 2009 at 9:45 AM  

hyep..
she great rite??

=0

luv her song askar..

Anonymous,  November 23, 2009 at 9:19 AM  

hye!!
nice song..
need guitar chord..
please!

Bonekalife November 23, 2009 at 6:26 PM  

hye... about the guitar chord i think u better ask wani ardy urself.. coz i just promote about her.. :D.. and i'll try to get the chord... i'll post later if i got the chord k.. :D..

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP