Friday, April 9, 2010

Hall of The Fame...

Assalamualaikum n Salam Satu Malaysia...
Hai geng... Must ada sikit pengumuman... Kepada sesiapa yang telah membeli tee dari Bonekalife tak kira la secara on9 or direct dari booth kitaorang... Must nak mintak korang bergambar ngan baju yang korang dah beli tue then post kat bonekalife@gmail.com...

Nih adalah untuk kitaorang letak kat album Hall of Fame kitaorang kat myspace ngan facebook... N insyallah kalau ada rezeki kitaorang one day kitaorang akan letak kat kedai kitaorang... Nie jugak sebagai tanda korang menyokong Bonekalife..... Hope korang boleh la hantar gambar korang k... Jangan risau kitaorang takkan mandrem korang.. :P... So must nantikan gambar2 dari korang k kat e-mail... tak kisah la baju baru or baju lama.. sorang or beramai2... kat mana 2 pun boleh.. janji nampak muka korang pakai baju tue... :D...
Ciou~

~antara gambar2 yang kitaorang dah ada~





2 comments:

Bonekalife May 28, 2010 at 10:40 PM  

baju yang mana tue??
bagitau mana yang berkenan.. then tanya saiz check stock dulu..
kalau ada boleh start bank in.. n bagi detail...
kalau berminat mana2 boleh la contect kitaorang... nih no dier...
0196146334(must)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP