Tuesday, June 8, 2010

M.U.S.T zine mencari team member...

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia...
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi penulis article tetap untuk M.U.S.T zine boleh la contect kitaorang kat bonekalife@gmail.com...
Genre M.U.S.T zine adalah semua yang berkaitan dengan indie..

Photobucket

zine front

4 comments:

Bonekalife June 25, 2010 at 9:11 PM  

buat masa nih tertutup kejap... kalau boleh nak cari orang yang boleh buat design n convert article ke indesign plak..
tapi kalau nuurnoar di beri peluang... article yang macam mana nuurnoar nak tulis??

Anonymous,  June 26, 2010 at 12:50 AM  

Genre adalah semua yang berkaitan dengan indie..

maksudnya cerita macam yang berkenaan dengan muzik muzik indie lah erk.....macam tu ke???

Bonekalife June 26, 2010 at 10:12 AM  

tak semestinya muzik indie... dunia indie nih luas.. ada jugak art indie, indie fashion.. n banyak lagi.. so kalau boleh nak cover semua..

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP