Tuesday, August 17, 2010

Project Komik Ala Kreko hampir siap...

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia...

Terutama sekali Must nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak... Puasa ye jangan tak puasa.. .:D

Must nak bagitau korang satu berita nih... Ingat lagi tak Must pernah letak kat blog nak cari pelukis untuk buat project komik ala2 kreko tue.. sekarang Must nak bagitau komik tue dah hampir siap.. just tunggu kelulusan dari publisher dan pencetakkan jer... insyallah dijangka bulan September nih kuar la.. jangan lupa dapatkan di pasaran k...

Must nak bagitau lagi.. lepas project nih.. must ada project kedua plak... must nak buat komik genre action + adventure plak...  Orang ramai tanya naper tak pilih genre humor.. kan genre tue popular kat Malaysia.. Tapi must nak cuba yang lain.. kalau semua buat benda yang sama macam tak berkembang plak kan... So kepada mana2 pelukis yang minat untuk melukis dalam project ke-2 must nih... boleh la hantar komik korang kat bonekalife@gmail.com ye.. untuk yang nih.. tak kisah komik bersambung or komik pendek.. janji genre dier action + adventure....

Ciou~

p/s: preview sikit cover komik ala2 kreko nih a.k.a KOMIK REMAJA...



4 comments:

zaidy,  August 19, 2010 at 9:20 PM  

ni jual thru underground or mainstream?

INDRA QIRANA August 20, 2010 at 11:31 PM  

bila akan keluar dipasaran? siapa publisher?...anyway nice cover, nampak Cathy

Bonekalife August 20, 2010 at 11:44 PM  

insyallah bulan september nih...
publisher akar kreatif.. kan kita jumpa hari tue... :P
thanks.. jangan lupa untuk dapatkan plak nanti ye...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP