Friday, December 24, 2010

KOMIK REMAJA VOL.3 KINI DI PASARAN!!!! DAPATKAN SEGERA!!!!

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia...
Yosh!!! Pasti korang tertunggu-tunggukan.. :D... Yup yup yup.. Komik Remaja Vol.3 kini di pasaran... aper lagi.. cepat2 checkkan kat kedai korang beli Komik Remaja sebelum nih.. Insyallah ada... n dengar khabar.. kini dah semakin bertambah tempat jualan Komik Remaja.. so lebih mudah la untuk korang dapatkan Komik Remaja nih... thanks for support korang.. sebab kalau korang tak terus membeli.. orang kedai pun tak berani nak ambik Komik Remaja nih... sebab takut tak boleh nak jual... :D...

Aper2 pun... grab segera k... Then jangan segan2 untuk bagi comment n cadangan kat group 'Komik Remaja-Third Generation'... kat facebook... tak susah.. search jer nama Komik Remaja-Third Generation... pasti korang jumpa... ok.. selamat membaca n komen... :D..
ciou~



8 comments:

Fazlyn Nain December 24, 2010 at 9:10 AM  

ketiga2 vol komik nih lynn dah beli..not bad lah..walaupon karya red xde lagi kan..huhu..

♥..:amore:..♥ April 4, 2011 at 11:34 AM  

komik nih dh ade smpi vol bpe yer???last beli bln 2 hr tuh...;)

Bonekalife April 4, 2011 at 9:22 PM  

latest baru vol.4... diberhentikan sementara waktu sebab nak remake isi kandungan dier...

GaDhiS TuLiP April 5, 2011 at 10:17 AM  

ouch ye ker....ptt la tgk kt market dh xde yg latest

Melati November 25, 2011 at 2:04 PM  

Mana nak cari komik remaja ni? Semua kedai magazine ada ke? Tak pnah nampak pun? :(

Bonekalife November 26, 2011 at 12:47 AM  

Dulu ada... tapi sekarang dah diberhentikan... publisher tak minat nak sambung...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP