Thursday, June 2, 2011

Tempah T-shirt (Tee) Murah??

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia...

Wah.. dah lama rasanya must tak post kat sini.. :D.. hari nih tak der aper sangat nak update pun.. just nak inform  kalau korang nak buat t-shirt or ada kelab2 nak buat t-shirt murah bagitau la kitaorang k.. e-mail design nanti kitaorang bagi harga.. tanya harga tak nak ambik pun tak per... tapi min quantity 50helai ke atas la.. :D

Itu jer.. :D.. so kalau korang ada aper2 comment or suggest untuk kitaorang jangan segan2 e-mailkan kat kitaorang k.. bonekalife@gmail.com..
Ciou~



1 comments:

dd May 29, 2012 at 1:37 AM  

salam, nk tnye, cas mcm mne?
, klau 50 helai brape? 100 helai brape? 200 helai berape?

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP