Tuesday, August 2, 2011

Pertandingan Mereka Rekabentuk T-shirt..

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Satu Malaysia...

First of all... rasanya masih belum terlambatkan untuk must mengucapkan selamat berpuasa kepada korang semua... :D.. Selamat berpuasa ye.. Moga2 dapat la kita kumpul banyak2 pahala di bulan Ramadhan kali nih.. Dan moga2 kita mendapat keberkatan dengan puasa kita tue.. tak der la puasa hanya dapat lapar dan dahaga jer...

Ok lah.. berbalik kepada tajuk topik nih.. Must nak tanya pendapat korang... Relevent n setuju tak korang kalau must nak cadang kat Bonekalife untuk buat pertandingan mereka design tee.. Al-maklumlah.. Bonekalife pun macam dah lama jer tak kuarkan design baru kan... Aper pendapat korang...

Kalau korang setuju.. ramai2 la masuk http://www.facebook.com/pages/Bonekalife/242455062063 then click kat butang like tue... ajak la ramai2.. sebab dengar kata diaorang target kalau ada 30 orang like baru diaorang nak proceed... So, jangan tunggu lama2 k.. Come on support Bonekalife... Chaiok2..

p/s: kalau korang tak boleh masuk link tue.. try search 'Bonekalife' kat facebook tue.. under group..

4 comments:

Anonymous,  August 10, 2011 at 7:47 PM  

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!

My View September 7, 2011 at 3:39 PM  

dah add,nice blog dan artwork...:D

My View September 7, 2011 at 3:40 PM  

nice blog,and love your artwork...:D

Anonymous,  November 17, 2011 at 4:04 PM  

perlu memeriksa:)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP