Wednesday, May 20, 2009




Assalamualaikum n salam sejahtera semua...
Akhirnya masanya telah tiba.. :D..
pada tanggal 20hb mei nih.. mus nak promote kat korang zine mus & bonekalife yang pertama iaitu M.U.S.T zine.. aper yang menarik dalam zine nih sampai korang kena dapatkan..
haa... dalam zine nih.. mus ada letakkan

-review pasal band
-review pasal clothing
-review pasal event yang pernah pegi(ditulis oleh http://kaiserslayz.wordpress.com)
-review pasal teater(ditulis oleh http://kaiserslayz.wordpress.com/)
-review pasal art stuff
-review pasal studio jamming
-ada lirik dari band pilihan
-ada poster pasal gig n event bulan 6

semua tue korang boleh dapat ngan harga rm2 jer termasuk kos penghantaran.. jadi aper tunggu lagi.. dapatkan segera.. macam mana nak dapatkan??
cara dier sama macam nak dapatkan tee dari bonekalife...

Bank in kepada
Mas Ilmi Bin Masdar @ Awang Masdar
157410080293 (Maybank)
07360004810522 (CIMB)
lepas bank-in sms waktu,jumlah n tarikh bank-in kepada 017-9622297 @ 018-3550070
n hantarkan juga detail anda seperti nama,alamat,n e-mail untuk tujuan penghantaran kelak...

11 comments:

mosher the monster,  May 22, 2009 at 8:20 AM  

pakai money post boleh x...

Bonekalife May 23, 2009 at 11:30 AM  

kalau nak post..
post jer cash k..
sebab mus tak reti la plak kalau nak pakai money post.. :D...

Mohd Fahmi May 30, 2009 at 10:06 PM  

mus, asal ko letak harga rm2 je..cm murah sgt je..hehe ke ni harga promosi..?

Bonekalife May 31, 2009 at 1:20 AM  

actually nih first vol..
so masih nipis lagi..
tue yang murah jer.. :D..

BroSKL May 31, 2009 at 7:06 PM  

kenapa hg x buat dlm format PDF jer..kan lebih mudah

Bonekalife June 1, 2009 at 10:13 AM  

format PDF dah tak jadi zine..
dier jadi e-zine...
so lain sikit feel dier.. tak syok..
:D...

BroSKL June 1, 2009 at 12:29 PM  

ha ah kn btol jgk tu..hehe..agak2 klo aku byr ari ni bile ko akan pos kn..?

Bonekalife June 2, 2009 at 12:49 AM  

kalau ko bayar hari nih.. esok jugak aku postkan... insyallah dalam 3 hari sampai la zine tue..

BroSKL June 13, 2009 at 11:38 AM  

camne zine ko, dpt smbutan ke..?

Bonekalife June 13, 2009 at 11:41 AM  

ok la.. not bad... boleh la sikit2..

Bonekalife June 13, 2009 at 11:41 AM  

ok la.. not bad... boleh la sikit2..

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP