Sunday, May 24, 2009

Info tambahan pasal zine...

Assalamualaikum n Salam Sejahtera...
Mus kembali untuk bercerita pasal M.U.S.T zine..
memandangkan ramai yang bertanya.. berapa harga sebenar zine termasuk kos pengahantaran.... n macam mana nak bank in RM2????

Ok.. untuk soalan pertama berapa harga sebenar M.U.S.T zine tue jawapan dier adalah yup.. harga dier betul2 RM2.. mus tak tipu korang.. percaya la.. hanya RM2 termasuk kos penghantaran... Murah bukan?? so aper yang di tunggu lagi.. :D

Untuk soalan yang ke-2.. macam mana nak bank in RM2??
Jadi jawapan dia adalah seperti berikut...(hehe.. skema macam jawab soalan SPM plak)..
dier ada 3 cara..
1.Korang boleh pakai internet banking... (www.cimbclicks.com.my @ www.maybank2u.com.my)
2.Korang boleh pakai transfer duit kat atm.. iaitu dari akaun korang (cimb/maybank) masa korang pegi cucuk duit kat atm tue.. akan ada bahagian transfer money to other account kalau tak silap mus... so kat situ korang boleh transfer RM2...
cara yang ke 3.. Cara nih lain sikit la... korang bank in melalui cash deposit sebanyak RM10... then nanti masa mus nak hantar zine..mus akan hantar sekali ngan duit baki...(hope korang percaya mus... mus tak makan duit orang secara haram)...

last but not least.. nih yang tak berapa nak safety la... iaitu kepada adik2 yang tak der account bank/ susah nak pegi bank... korang boleh jer post duit tue pakai pos biasa/pos ekspress... post cash tau.. bukan money order or aper2 yang lain..(sebab mus tak reti sangat nak pakai benda pelik2 tue.. :D)..

hantarkan kat alamat nih k..
M.U.S.T zine
771,Jalan 18/2B,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan,
Selangor...

hope korang jelas k.. kalau tak jelas jangan segan silu bertanya k.. mus suka jer orang bertanya.. iyer la.. tak bertanya sesat jalan kan.. :D..

ciou~

p/s: dah bank in duit/post duit tue jangan lupa plak hantar detail korang sekali.. nanti tak pasal2 burn jer duit korang dapat kat mus sebab mus tak tau nak hantar kat siapa n siapa punya duit.. :D...

9 comments:

odieda May 24, 2009 at 4:24 PM  

"(hope korang percaya mus... mus tak makan duit orang secara haram)"
alhamdulillah.. till now, rasa nyer mr boneka ni masih boleh dipercayai untuk berurusniaga.. ahaks ;p [ops, me x dibayar utk comment ni ek!.. teett..] ahaks ;D

KIBA kline May 25, 2009 at 2:11 PM  

ok mus petang nie aku bank in RM10 kat cimb.
pastu pos sekali ngan duit tau..
=D hehe..

mus msj aku no kau, nnti aku send alamat aku.
0132546893 - kiba

please get back to me ASAP friend.
:)

Anonymous,  June 10, 2009 at 10:59 PM  

sya bru first time nk order....
tp x taw cmne...
bg info sket
email- ikram_cleverboy@hotmail.com

Anonymous,  June 14, 2009 at 1:01 PM  

heyy i really2 interested for buying dat M U S T zine .
i na bank in kan 10rm tu , but how na gtaw ka mus huh ?
pls cntct me .
0176504232 . ASAP yup !

{munira},  June 16, 2009 at 5:36 PM  

mus...saya dah order majalah MUST zine 3 minggu lalu by pos biasa...tapi why saya blum dpt lagi majalah ni ek????pls harap sangat mus dpt jawapannya..
email-iramuslim@yahoo.com

muNira....,  June 16, 2009 at 5:41 PM  

mus...saya dah order MUST zine 3 minggu lalu by post biasa..but why saya x dpt majalah ni lagi???harap mus dapat selesaikannya..
email-iramuslim@yahoo.com

buTTerFLowEr June 17, 2009 at 1:24 AM  

huhu~ pe kate send rm10 pastu dpt 5x ala2 subscribe gitu.. hehe

Bonekalife June 17, 2009 at 1:37 AM  

masalahnya tak tau setiap zine berapa harga dier..
tebal dier tak tetap lagi..
:D... mungkin tebal mungkin nipis..
:D.. tue yang tak boleh nak buat subscribe tue...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP