Sunday, April 19, 2009

~The Lipstik~

Assalamualaikum n salam sejahtera...
First of all bonekalife nak mintak maaf sangat2 sebab dah lama tak update kat korang..
al-maklum la sibuk sikit...

Irama lama diputarkan kembali.. itu adalah moto band yang bonekalife nak review minggu nih.. rasanya dah ramai yang tau pasal band nih.. kalau yang tak tau tue sini mai rapat2 bonekalife nak story sikit.. :D...
band yang bonekalife gembar gemburkan adalah band itu gincu.. hehe.. bukan la.. melawak jer.. band tue adalah band 'THE LIPSTIK'... band nih dianggotai orang 4 orang...
aLi (gitar rancak+suara),pipi (gitar utama+suara latar), jimie (gitar bass+suara latar), dan yang terakhir sekali adalah jack (bunyi-bunyian gendang)...

band nih bawak musik ala-ala zaman dulu la.. best bonekalife dengar.. dengar pun rasa nak goyang satu badan la.. macam nak menari ala2 zaman dulu.. antara lagu kegemaran bonekalife dari band nih adalah lagu...
-teruna dan dara (memang top)
-berchanda di malam indah
so bagi siapa2 yang rasa nak melayan goyang kepala n kaki boleh kata seluruh badan la.. dengar la lagu dari band diaorang... so aper lagi.. view myspace diaorang k.. kat http://www.myspace.com/thelipstik... kalau dah view n minat tue jangan la segan silu untuk add diaorang plak... bagi sokongan kat diaorang k.. supaya diaorang boleh terus maju n hasilkan lagu2 yang best2...

the lipstik

ciou~

1 comments:

Anonymous,  February 28, 2011 at 7:06 AM  

hi, new to the site, thanks.

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP