Thursday, April 30, 2009

Zine

Assalamualaikum n salam sejahtera semua...
Bonekalife nak buat survey nih.. Sebenarnya ada yang mintak bonekalife kuarkan zine.. So nak tanya... Kalau bonekalife nak buat zine korang setuju tak?? He.. apa tue zine?? Bagi yang tau tau apa tue zine... Zine nih macam buku kecik yang mempunyai article2 menarik/x menarik bergantung pada minat pembaca tue.. :P.. untuk lebih jelas.. Korang tengok la citer KAMI(hehe.. sempat promote citer KAMI) yang si lynn buat tue.. haa.. itu la zine... :D..

Kalau korang setuju bonekalife buat zine.. Aper yang korang nak dalam zine tue??? Berapa helai n Berapa ringgit?? Hope korang bagi pendapat n comment korang k... So bonekalife boleh buat yang terbaik.. :D..

ciou~

3 comments:

lehajeera May 1, 2009 at 12:01 PM  

ak nak !
harge bawah 5 ragak
bt review psl local scenes
nipis2 jeh
tamaw itam puteh
ehe
:)

dhiyafaris May 7, 2009 at 3:26 AM  

hambo mmg setuju jugok lohh

haahha:)

pelangi's story May 22, 2009 at 1:22 AM  

okeyh gak korg...
ag pun i ngh search zine y latest..n i minat sgt ngn zine nih...
nk taruk dlm zine tu eh??
erm..y latest bout the local scene...
the price..tgk lar kalu blyh y berpatutan ape y korg uat k...
if u'll dh kuar zine tuh,,dnt 4get inform me....
xoxo...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP