Friday, April 3, 2009

..Maleena Music..

Assalamualaikum n salam sejahtera...
Kembali bonekalife minggu nih untuk promote lagi satu band indie kat korang..
maaf la lambat sikit minggu nih sebab ingatkan nak buat sikit perubahan.. tapi tak jadi..
kalau jadi nanti bonekalife bagitau lain.. :D..

cover ep

ok ok.. berbalik pasal band tadi.. minggu nih bonekalife nak perkenalkan band yang bernama Maleena Music... Diaorang bawak musik genre akustik n pop.. ahli band nih terdiri dari 4 orang.. Iaitu Maleena sendiri sebagai Vocals/Guitars/Keys, Dekwan sebagai Guitars, Hilmi sebagai Bass n Zulfiqhar sebagai Drums.. Baru2 nih diaorang ada kuarkan ep diaroang yang terbaru.. n bonekalife dah pun beli n dengar.. best sangat.. terhibur la dengar...
ada 3 lagu dalam ep diaorang iaitu Kuperlukanmu, Mimpi dan KISD (Ku ingin sentiasa disampingmu kot kalau tak silap.. kalau silap maaf ye Maleena.. :D)... Bonekalife paling suka lagu KISD.. sebab dier.. hmm... lirik n musik dier best.. apa2 pun all the best kat diaorang.. kalau nak beli ep tue nak mintak tolong bonekalife boleh gak.. ep diaorang RM7.. kalau bonekalife wakilkan.. secara pos laju(dijamin sampai esok) kena tambah rm4... n pos biasa (mungkin dalam 3 or 4 hari baru dapat) kena tambah rm2...

jadi dengarkan lagu diaorang kat www.myspace.com/maleenamusic.. add n beri comment n all ur support kat diaorang k... ciou~

maleena music

1 comments:

Cg April 11, 2009 at 12:39 PM  

selalu band

review pasal malaysia folk singer macam reza salleh dan wani ardi lebih sikit boleh...


thanks


http://chronicgerillagallery.blogspot.com/

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP